Naše Velikonoce na Gardě byly jednoduše perfektní! Pět dní jsme si v oblíbené destinaci u největšího italského jezera užívali krásného počasí a krásných ferratových túr. O tuto akci je každoročně velký zájem, a tak jsem povolal posily – Gabču a Jakuba, kteří mi bravurně pomohli s vedením akce, a patří jim za to velký dík.

Každý den jsme se rozdělili do třech menších skupinek a od svítání do setmění si užívali tento nádherný region plnými doušky. Ranní espresso, svačina v podobě několika kopečků zmrzliny a večerní odměna v pizzerii byla samozřejmostí. 

Někteří nebyli ferratovat na Gardě poprvé, a tak jsme společně objevovali nové ferratové oblasti. Poprvé jsme prošli kompletní ferratový okruh Ferratrunde Cima Rocca a prolezli zde nekonečné vojenské zákopy s čelovkou na přilbě. Taktéž poprvé jsme se podívali do obří ferratové arény Casto Klettersteig Park, o které chystám podrobnější report na příště.

O tom, jak byly letošní Velikonoce na Gardě opět skvělé, bych asi mohl psát donekonečna. Koukněte se na fotogalerii od Kuby a pojeďte sem na podzim s námi!

Luky
Luky
Horský průvodce UIMLA a instruktor lezení. Sport a hory jsou pro mě odmala denním chlebem, splnil se mi můj dětský sen být profesionálem v horách.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *